Nova bizarnost na RTV Slovenija. Za novinarko Tarče pomembna pridelava lubenic namesto 1,9 milijonska nagrada Roberta Goloba?

Foto: YouTube in Pixabay.com

“Nadlegovanje in obračunavanje s strani RTV Slovenija – Tarča se nadaljuje,” se je glasil zapis Franca Kanglerja. Kot izhaja z objave Franca Kanglerja je namreč za oddajo Tarča kot vse kaže bistveno bolj pomembno, da se ukvarja s predelavo lubenic kot raziskovanjem 1,9 milijona evrov težke nagrade Roberta Goloba in to v državnem podjetju.

Novinarka Ana Šter se je namreč na Kanglerja obrnila, ker jo je zanima, če bo kandidiral za župana Maribora. Poleg tega jo zanima, kako daleč je odškodninska tožba iz katere naj bi prejel že 50.000 evrov. Za konec jo je še zanimalo, če se bo tudi letos lotil pridelave lubenic v Zimici.

Nadlegovanje in obračunavanje s strani RTV Slovenija – Tarča se nadaljuje. Ukvarjajo se z mojim kmetijstvom in odškodnino. Pred njihovimi očmi pa PV Golob prejema nagrado v višini 1,9 milijona €! Pa molčijo! V čigavem interesu,” se je odzval Franc Kangler.

Vir: Twitter