Novinar Večera Crnkovič povsem obupan!? Direktorja RTV Slovenija Grah Whatmougha bi odnesel iz stavbe, Rebernikovo označil za zaporniško paznico

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Nekateri novinarji v svojem žaru po utišanju drugače mislečih na nacionalni televiziji ne bi izbirali sredstev. Kot vse kaže je eden takšnih tudi novinar Večera Marko Crnkovič, ki sta mu “napoti” s svojo držo direktor RTV Andrej Grah Whatmough in odgovorna urednica informativnega programa Jadranka Rebernik.

“Če ne bo kdo nekako razrešil – ali v skrajni sili odnesel ali nagnal iz njunih pisarn – generalnega direktorja RTV Andreja Graha Whatmougha in njegovo odgovorno zaporniško paznico Jadranko Rebernik, se bojim, da bo s Televizijo Slovenija konec,” je zapisal novinar Crnkovič.

Da gre pri tem za izključno željo po utišanju drugače mislečih kaže še nadaljevanje njegovega zapisa: “Rad bi videl, da bi bilo tega čim prej konec. Ne samo v korist javnega servisa in preostankov spodobnega novinarstva, temveč tudi zato, ker je treba desničarje že enkrat utišati.”

Vir: Twitter