NOVO: GEN-i sedaj ponuja tudi “Sončne elektrarne na kmetijah”

Foto: GEN-i

Sponzorirana objava!

Ljubljana 18. september 2020 – V letošnjem letu zaradi dogajanj po svetu in Sloveniji zaradi koronavirusa pogosteje beremo in poslušamo o omejitvah, pred katerimi so se znašli različni sektorji gospodarstva in družbe, kot o priložnostih, ki nam jih ponujajo takšne situacije. Zato podjetje GEN-i za lastnike kmetij pripravlja oziroma ima pripravljeno priložnost, da svojo dejavnost dopolnijo in si s tem zagotovijo dodaten vir zaslužka. Kako? S postavitvijo sončne elektrarne, s katero bodo proizvajali lastno elektriko in jo lahko tudi prodajali.

Do sredine oktobra je za razširitev dejavnosti na kmetiji mogoče izkoristiti nepovratna sredstva za naložbe v sončne elektrarne, namenjene prodaji električne energije. Iz tega naslova si lahko znižate stroške investicije v sončno elektrarno za kar 50 %.

Vsem, ki se zdi ideja zanimiva in ne vedo točno na kakšen način bi zagrizli vanjo, sedaj pri podjetju GEN-i ponujajo rešitev!

“Zaupajte celoten postopek strokovnjakom z izkušnjami. Pri GEN-I Sonce, ki ima med slovenskimi ponudniki sončnih elektrarn na ključ največji tržni delež, imajo večletne izkušnje tako s postavitvijo manjših domačih sončnih elektrarn kot takih na večjih poslovnih objektih. Postavili so tudi prvo sončno elektrarno na večstanovanjskem objektu v Sloveniji. Ker ekipo GEN-I Sonce poleg specialistov za sončne elektrarne sestavljajo tudi finančni svetovalci in strokovnjaki za prijave na javne razpise, bodo za vas izpolnili tudi vse obrazce in dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev.”

Ko gre za odločitev o trajnostnem in najcenejšem viru energije, v prid izbiri GEN-I Sonce govori več dejstev. Več o njih si preberite v članku »S sončno elektrarno do večje dobičkonosnosti kmetije«.

Že takoj pa lahko vsi, ki jih zanima takšna naložba pišejo ali pokličejo za  brezplačno informativno ponudbo za sončno elektrarno po meri vaše kmetije. V GEN-I Sonce so dosegljivi na [email protected] ali 080 15 58. Z znanjem in strokovnostjo vam bodo z veseljem pomagali do sredstev za vašo naložbo in poskrbeli za vse od svetovanja do končne montaže vaše sončne elektrarne.

Vir: GEN-i