Občina Braslovče: Odprtje novega otroškega igrišča v Trnavi

Foto: Občina Braslovče

Veseli december je v občini Braslovče ponovno razveselil otroke. Občina Braslovče je namreč prisluhnila želji krajanov Trnave po izgradnji novega otroškega igrišča v neposredni bližini športnega igrišča in ga v sodelovanju s krajevnim odborom Trnava tudi realizirala.

Kolektiv Podružnične osnovne šole Trnava, pod vodstvom Vlaste Svatina, je 22. decembra z učenci pripravil krajšo otvoritveno slovesnost. Učenci so prisotne zabavali s pesmijo, plesom in recitacijami, obiskala pa sta jih tudi dva božična škrata, ki sta po vasi pobirala pisma za Božička. Navzoče je ob tej priložnosti nagovoril župan Tomaž Žohar, ki je skupaj z enim izmed učencev, s prerezom traku igrišče predal v uporabo.

Igrišče sestavlja kombinirano igralo s toboganom, gugalnici, previsna gugalnica in zip-line. Odprtju je sledila prijetna pogostitev, ki jo je pripravil KO Trnava, s predsednikom Janušom Juhartom na čelu in skupaj z ostalimi krajani Trnave. Skupaj smo preživeli prijetno in nepozabno popoldne, otroška razigranost in nasmejani obrazi, pa so bili dokaz, da so najmlajši veseli nove pridobitve.

Vsem malim uporabnikom igrišča želijo veselo in varno igro na novih igralih, njihove spremljevalcem pa brezskrbne trenutke ob igrišču.

Občina Braslovče