Občina Laško: Župan podelil posebni nagradi za najlepše urejeno kmetijo in najlepše urejeno hišo

Foto: Občina Laško

V sklopu letošnjega Tekmovanja za najbolj urejene vasi in objekte je župan Občine Laško Marko Šantej stopil korak naprej pri podeljevanju priznanj. Poleg že tradicionalnih priznanj in darilnih bonov za nakup cvetja je prvič podelil tudi posebni nagradi v obliki tablic za najlepše urejeno kmetijo in najlepše urejeno hišo.

Tablico za najlepše urejeno kmetijo je prejela kmetija Marjane Jančič, ki se nahaja v Marijini vasi. S trdim delom in predanostjo so lastniki kmetije ustvarili okolje, ki izžareva urejenost in skrb za naravno okolje.

Tablico za najlepšo hišo je prejela Marjanca Frece, katere dom se nahaja na Slivnem. Župan je ob podelitvi izrazil priznanje za trud, ki ga je gospa Frece vložila v ohranjanje lepega videza svojega doma, s čimer prispeva k celotni vizualni privlačnosti občine.

Župan se je ob podelitvi zahvalil obema nagrajenkama za njuno trdo delo in skrb za urejeno okolje. Izrazil je upanje, da bosta navdih za druge občane in spodbuda za ohranjanje lepote vasi. Takšna priznanja niso le nagrada posameznikom, temveč tudi vzpodbuda za celotno skupnost, da ohranja in izboljšuje videz svojega kraja.

Občina Laško