Občina Rogaška Slatina: Podpis pogodb za dobavo in montažo opreme v Razglednem stolpu Kristal

Občina Rogaška Slatina bvešča, da se dela v okviru gradnje Razglednega stolpa Kristal pospešeno bližajo h koncu. Za uspešen pričetek obratovanja bo potrebno prostore v pritličju in na vrhu stolpa tudi opremiti. S tem ciljem je občina objavila javno naročilo za dobavo in montažo pohištvene opreme, in ločeno tudi postopek za dobavo tehnološke opreme za potrebe delovanja kavarne, ki bo v 1. etaži vrha.

Na javnem razpisu za dobavo in montažo pohištvene opreme je najugodnejšo ponudbo oddalo podjetje Panles iz Rogaška Slatine. Pogodbo sta podpisala g. Robert Pažon, direktor podjetja in župan občine Rogaška Slatina, mag. Branko Kidrič. V sklopu dobave pohištvene opreme bo med drugim dobavljen prodajni pult in omare v pritličju, pohištveni elementi za kavarno s prodajnim pultom v 1. etaži, konzolne police, mize za kavarno s pripadajočimi stoli, tabureji in barskimi stoli ter trije fotelji za multimedijski prostor (VR doživetje).

V okviru postopka javnega naročila dobave in montaže tehnološke opreme za potrebe delovanja kavarne je najugodnejšo ponudbo oddalo podjetje Kovinastroj iz Grosuplja. Podjetje bo med drugim dobavilo in montiralo pomivalni stroj, hlajeno vitrino za sladice in pijače, ledomat za proizvodnjo ledu ter tuš mešalno baterijo.

Skupna vrednost obeh podpisanih pogodb znaša 96.000 EUR, vključno z DDV, od tega za pohištveno opremo 73.000 EUR, in za tehnološko opremo 23.000 EUR. Montaže opreme je predvidena v sredini aprila meseca.

Občina Rogaška Slatina