Občina Šentjur obvešča: Martinu Šolincu svečana listina agencije za varnost prometa

Foto: Občina Šentjur

Agencija za varnost prometa je vsredo, 24. januarja na Brdu pri Kranju pripravila Nacionalni posvet občinskih Svetov za preventivo in vzgojo v cestnem prometu. Med prejemniki svečane listine pa je bil tudi Martin Šolinc iz SPV Šentjur.

Agencija vsako leto organizira letni posvet predstavnikov občinskih svetov za preventivo in vzgojo v cestnem prometu (SPV), z namenom spodbujanja povezovanja, obravnave glavnih problematik delovanja občinskih svetov v lokalnih skupnostih, predstavitvi izvedenih projektov in načrtov dela ter najpomembnejših prihajajočih akcij. Na posvetu so obravnavali različne teme s področja prometne varnosti, osrednji poudarek pa je bil namenjen izvedbi vseh projektov in akcij, ki jih Agencija izvaja tudi v sodelovanju z občinskimi sveti za preventivo in vzgojo. Posveta se je udeležilo 150 predstavnikov občinskih svetov za preventivo in vzgojo v cestnem prometi iz vse Slovenije.

Foto: Občina Šentjur

Agencija za varnost prometa je ob tej priložnosti podelila priznanja Svečana listina agencije za varnost prometa, ki jih je za delovanje v preteklem letu prejelo 7 posameznikov in 2 organizaciji. Posamezniki so priznanja, ki jih je podelila  direktorica Agencije za varnost prometa mag. Simona Felser, prejeli za izjemne dosežke na področju razvijanja preventivnega in pedagoškega dela, organizacije pa za dolgoletno uspešno delo v obliki spodbujanja akcij ali sodelovanja na področju preventive in vzgoje v prometu. Med prejemniki je tudi Martin Šolinc, ki že vrsto let aktivno deluje v SPV Občine Šentjur ter daje doprinost k prometni varnosti.

Občina Šentjur