Občina Šmarje pri Jelšah obvešča, da je s ponedeljkom, 12. oktobra 2020, omejila osebno poslovanje s strankami. Odločitev so sprejeli zaradi slabšanja epidemiološke slike v občini, regiji in državi. Odgovorno želijo zagotoviti čim bolj varno in zdravo delovno okolje za zaposlene in občane ter tako tudi prispevati k preprečitvi širjenja okužbe in morebitnih hujših posledic.

Občane prosijo, da v času uradnih ur občinske uprave z zaposlenimi kontaktirajo po telefonu ali elektronski pošti (vsi kontaktni podatki zaposlenih so objavljeni TUKAJ). 

Uradne ure občinske uprave
ponedeljek: od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda: od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 17.00
petek: od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 13.00

Za nujne zadeve bo občanom omogočen osebni obisk, a le ob predhodnem dogovoru z javnim uslužbencem ter ob doslednem upoštevanju vseh navodil in priporočil za preprečitev širjenja covid-19.

Navodila in priporočila
Vstop brez zaščitne maske ali druge oblike zaščite, ki prekrije nos in usta, skladno z vladnim odlokom, v prostore občinske uprave ni dovoljen. Ob vhodu in odhodu iz prostorov si obvezno razkužite roke. Ne rokujte se. Upoštevajte varnostno razdaljo vsaj 2 metra. Upoštevajte higieno kašlja. Ne dotikajte se oči, nosu in ust. V občinskih prostorih se ne zadržujte dlje, kot je potrebno.

Ukrep velja do preklica.

Vir: Občina Šmarje pri Jelšah