Obeta se gradnja nove trgovine Jager, tokrat v Podčetrtku!

Foto: spletna stran trgovin Jager

Kot je poročal Štajerski val bodo v občini Podčetrtek zgradili novo trgovino, morda pa se obeta tudi gradnja novega stanovanjskega bloka. Da se bo res gradil trgovski objekt so za Štajerski val potrdile trgovine Jager, v igri za izgradnjo stanovanj je slatinska družba GIC Gradnje.

Kot še poročajo, bo novo trgovino v Podčetrtku zgradilo družinsko trgovsko podjetje Jagros, Boštjan Jager je zaupal, da so zemljišče že kupili. Gradili bodo na parceli med trgovino Tuš Kea in športno dvorano pri Termah Olimia, ki je bila v lasti slatinskega podjetnika Ivana Cajzeka. V prihodnjih dneh naj bi v podjetju Jager razkrili do kdaj bo trgovina zgrajena ter kakšna bo ponudba v njej.

Po informacijah Štajerskega vala naj bi bil nov objekt podoben Jagrovemu najnovejšemu trgovskemu centru v Šentjurju, v sklopu katerega so večji supermarket, tekstilna trgovina in tehnična trgovina ter restavracija. V Podčetrtku naj bi se v prihodnjem letu poleg nove trgovine obetala tudi izgradnja novega stanovanjskega bloka, zanj si v kraju prizadevajo že več let.

M.I.