Obup Ljuba Jasniča zaradi pokončne drže poslancev DeSUS vse hujši. Poslancem v primeru neposlušnosti zagrozil z najbolj rigoroznimi ukrepi!

Včeraj je v Državnem zboru potekalo glasovanje o nekaterih sklepih in predlogih, ki jih je pripravila vlada za izboljšanje zakonodaje. Vse predloge so med drugimi podprli tudi poslanci DeSUSa.

Ker so poslanci DeSUS ponovno prepoznali dobro delo vlade in glasovali za predloge, je to tako razjezilo predsednika stranke Ljuba Jasniča, da je na Poslansko skupino DeSUS naslovil dopis, s katerim je poslance pozval, da ne smejo glasovati za predloge vlade, sicer naj bi stranka sprejela najbolj rigorozne ukrepe.

Janič je v pismu napisal, da DeSUS ne podpira vlade, ker naj bi ta delovala škodljivo. Poleg tega je še navedel, da je takšne usmeritve sprejel Svet stranke in naj bi v tem primeru poslanci glasovali na podlagi osebnih interesov. Ker pa poslanci DeSUS delujejo s pokončnostjo, jim je Jasnič, v kolikor se ne bodo uklonili “zagrozi” z najbolj rigoroznimi ukrepi. Kakšni so ti ukrepi, ni napisal.

Slika dopisa dostopna tukaj.

Vir: Twitter