Odlična novica! Condé Nast Traveller pripisuje Sloveniji same superlative, naša domovina je bila postavljena na prvo mesto med destinacijami, ki jih je v letu 2021 vredno obiskati. Pri poprej navedenem mediju, gre za enega najprestižnejšega in vpliven medij, poudarjajo, da boste v vsakem delu dežele naleteli na različne, a hkrati pristne in polne okuse, v katerih se odraža tudi raznolikost slovenske pokrajine in narave.

Zagotovo gre za zelo veliko priznanje, saj je Slovenija pometla s širokim naborom konkurence, med katero so se znašli: Amazonski deževni gozd v Braziliji, Gvajana, Dominikanska republika, Vietnam, Mehika, Indonezija, Južna Afrika, otok Kreta v Grčiji, Velika Britanija, Portugalska, Gana, Združeni Arabski Emirati, Finska, ZDA, Kanarski otoki in Avstralija.

Pandemija je v letu 2020 zagotovo zatresla cel svet poudarjajo v uvodniku pri Condé Nast Travellerju. Zapisali so: “Cenili bomo vsak sončni zahod oranžne barve; začutili bomo vsako zrno, ko se nam prsti potopijo v pesek. Bolje bomo razmislili, kako naša potovanja vplivajo na lokalne skupnosti, in bolj raziskali, kje je naš denar najbolje porabiti.”

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV