Oglaševanje LGBT slikanic za otroke v Sloveniji

LGBT slikanice, ki jih izdelujejo v podjetju Mali junaki (posnetek zaslona: Mali junaki)

Nova24TV poroča da so v oglasu za otroško slikanico, ki promovira istospolnost pri podjetju Mali junaki zapisali: “Junij je mesec ponosa.” Ob tem so poudarili, da so trenutno vse njihove “knjige za istospolne pare in družine” znižane za 10 evrov, 5 evrov od nakupa vsake knjige pa bodo namenili nevladni LGBT organizaciji Outright Action International. Po poročanju Nove24TV jih je na oglas opozoril njihov bralec. V sponzoriranem oglasu na Facebooku so v poprej omenjenem podjetju dodali: “Pokažite svoja čustva + bodite dobrodelni! Ljubezen je ljubezen!”

Nova24TV poroča, da je podjetje, ki je svojo pot začelo z izdelovanjem personaliziranih slikanic za vso družino je preraslo v še enega promotorja LGBT indoktrinacije. Tako na svoji spletni strani, kot primer LGBT literature, trenutno ponujajo knjižice z naslovom “Jakob, vedno boš najin mali fantek”, kjer so na naslovnici pristni mali fantek in dve “mami”, zraven pa je še “posebna izdaja” slikanice “Blaž, 10 razlogov, zakaj te ljubim”, na kateri je v ozadju mavrica, v ospredju pa poljubljanje dveh moških.

Na spletni strani Malih junakov sicer piše, da so njihove otroške knjige in slikanice “otroške knjige in slikanice, v katerih lahko kot glavni junak nastopa prav vsak otrok. Izbrano knjigo namreč že v postopku naročila oblikujete vi, tako da določite spol, ime in celoten izgled glavnega junaka. Izberete barvo in obliko las, barvo oči, dodate še pegice in očala ter tako izgled junaka popolnoma prilagodite izgledu otroka, ki ga boste obdarili”. Zdaj je dodana še LGBT dimenzija, poroča Nova24TV.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV