Ogrevanje z Energetiko Celje tudi to kurilno sezono ugodnejše

Foto: Pixabay

V Energetiki Celje se zavedajo, da je leto hitro naokoli in se zato njihova akcija Ogrevaj ceneje 2018 prihaja v sklepni del. Da pa se boste lahko vsi njihovi odjemalci tudi v prihajajoči zimski sezoni ogrevali po izjemno konkurenčnih cenah, so za vas pripravili novo akcijo.

Letošnja akcija Ogrevaj ceneje JESEN 2019, poteka za vse obstoječe in nove gospodinjske odjemalce, kot tudi za male poslovne odjemalce zemeljskega plina. Potrebno je povedati, da morajo vsi zainteresirani odjemalci pravočasno oddati in podpisati izjavo o sodelovanju.

Tako na svetovnih, evropskih in slovenskem trgu so cene energentov, med njimi tudi zemeljskega plina zelo poskočile, vendar bodo v Energetiki Celje kljub vsemu zaračunavali plin po ugodni akcijski ceni. Za vse, ki se bodo pridružili akciji bo cena tako od 1. 10. 2018 do 30. 9. 2019 0,02583 €/kWh brez DDV oziroma 0,03151 €/kWh z DDV. Sama cena zemeljskega plina se tako ne bo spreminjala skozi trajanje akcije.

Kot smo že omenili se lahko akciji pridružijo gospodinjski odjemalci, kot mali poslovni odjemalci, ki morajo izpolnjeno izjavo poslati na sedež Energetike Celje, Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje ali njihov elektronski naslov [email protected] do 15. 12. 2018.

M.I.