Osrednji mediji molčijo o odzivu 16-letnika, da sta tujca, katera naj bi pretepel nadlegovala in otipavala mladoletne punce po Postojni

Foto: Twitter (Jure Colja)

Nekateri osrednji mediji v Sloveniji si še vedno zatiskajo oči pred težavami z ilegalnimi migranti in ljudi skušajo prepričati, da pri takšni migrantski politiki ni nič narobe. tako so denimo na 24ur.com poročali kako je 16-letnik iz Postojne pretepel dva tujca, hkrati pa zamolčali odziv mladeniča, ki je povedal zakaj je do tega prišlo.

Na poročanje 24ur.com o tem, da je 16-letnik v Postojni pretepel dva tujca se je odzval “napadalec” kot se je sam poimenoval 16-letnik. V svojem odzivu je za omenjeni portal pojasnil, da ni nikogar napadel ampak je dobil obvestilo svoje 13-letne sestre, da tujci po Postojni lovijo in otipavajo punce.

V odzivu na to obvestilo je pristopil do Afganistancev in jih opozoril, da naj sestro pustijo na miru in prenehajo s takšnimi dejanji. Pri tem se je pričel 20-letnik nanj zdirati in postajal je vse bolj aroganten. Zaradi njegove agresivnosti se je 16-letnik poskušal umakniti, ko ga je eden od tujcev povlekel za brezrokavnik. V gibanju ga je 16-letnik udaril s 4 milimetre širokim prstanom, ki ga je nosil. 16-letnik je še pojasnil, da 17-letni tujec ni dobil poškodb od njega.

Pri tem je 16-letnik portalu in javnosti zastavil vprašanje, če je glede na dejstvo, da so tujci nadlegovali mladoletnice res on krivec za to zadevo. Hkrati je še opozoril, da sedaj hod po 10 Afganistancev skupaj in s sliko iščejo mladeniča.

Vir: Twitter