Pavle Rupar Klakočar Zupančičevi: “Dobro me poslušajte, zadnjič v življenju ste upokojence vrgli iz dvorane”

Foto: X Albin Vrabič

Ljubljano so v petek zasedli upokojenci, kjer so glasno opozorili tako na sporne prakse na RTV Slovenija, kot nehumano politiko Golobove vlade do ste skupine državljanov. Kot so izkazovali posnetki objavljeni na družbenih omrežjih se je protesta udeležilo več tisoč upokojencev. Ti so se na protest podali opremljeni s slovenskimi zastavami in pokazali, da jim je mar za državo.

Organizator protesta Pavle Rupar je tako upokojence popeljal vse od RTV Slovenija, do Državnega zbora. Pred RTV Slovenija so upokojenci zahtevali, da se zaradi očitnega vpliva politike na nacionalni medij, zamenja celotni vrh te ustanove. V nadaljevanju pa so se upokojenci sprehodili do Državnega zbora, kjer jih je nagovoril Pavle Rupar.

Ta je imel v svojem govoru tudi sporočilo za predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič. “Gospa Urška Klakočar Zupančič. Slišite me in poslušajte dobro! Zadnjič v življenju ste upokojence vrgli iz dvorane, zadnjič. Zadnjič ste dvignili glas nad mano,” je predsednici DZ sporočil Pavle Rupar. Prav tako je Pavle Rupar Klakočar Zupančičevi sporočil, da je verjetno zadnjič v parlamentu. To je poželo val aplavza na Trgu republike.

Vir: X