Pavle Rupar: “Pod imenom Resnice sem doživel toliko resnice, kot sem pod imenom Svobode doživel svobode!”

Foto: Zajem zaslona X / Besni upokojenec

Stranke v Sloveniji so v pospešeni tekmi za evropske volitve in tam se je znašla tudi stranka Resnica, ki jo vodi Zoran Stevanović. Gre še za enega človeka, ki kaže očitne znake, da za njih stoji globoka država, saj to nenazadnje kaže njegovo “pajdašenje” s podporniki Putinovega režima, prav tako pa so na listo za evropske volitve uvrstili izredno Sloveniji nasprotujoče ljudi.

Stevanović je prav tako kot mnogi drugi veljal za izrazitega nasprotnika politike Janeza Janše in vsega kar je povezano s slovensko desno sredino. Na drugi strani pa je Stevanovič obljubljal politiko brez laži in natolcevanja, katere naj bi bilo po njegovem v slovenski politiki ogromno. Pa je temu res tako?

Izredno lepo je v oddaji Faktor povedal Pavle Rupar, kaj si misli o stranki Resni.ca in resnici, ki jo želijo oznanjati ljudem. Rupar je prepričan, da toliko natolcevanja in laži kot je slišal s stranis tranke Resni.ca ni slišal od nikogar. zato je prepričan, da je pod od Resni.ce dobil toliko resnice, kot od Svobode svobode, kar pa vsi vemo, da je izredno malo oziroma skoraj nič.

Vir: X