Werner je že nekaj časa nejevoljen. Nastopov je le še za vzorec, koncertov ni. In tako se je ponovno vrnil med nergače, ki pljuvajo proti vladi.

Rupar, Wernerju nalil čistega vina

Se je pa ob Wernerjeve pripombe in novega posla “maske dol” obregnil nekdanji poslanec SDS Pavle Rupar. Njegov zapis objavljamo v celoti (nelektorirano):

“Moj nekdanji prijatelj Werner Brozić Werči me je že nekaj tednov nazaj blokiral! Odprijateljila me je tudi njegova “misisca! Andreja! Blokiran sem tudi z velikim “pjevačem” Zlatkom Blatkom in še nekaterimI, ki si svoj kruh služijo pri nas v Sloveniji! Blokirali zato, ker so se zaradi svoje vse življenske navade, živeti brez dela in z veliko državno in tujo pomočjo na veliki nogi in sem jim to tudi povedal! Ker “drekarita” čez vse poštene, sama pa sta do sedaj odkokadakala vsak svojo pjesmu na leto in evo ti konec službe za eno leto, dohodek pa reden! Premoženja pa, da si navadni Slovenci misliti ne morete,” je zapisal Rupar.

Zajebavate normalne ljudi?

“Naj vam, dragi bivši prijatelji povem eno: ste zanič “pjevači,” od popularnosti ne morete živeti, še manj od prodaje svojih popevk! Niti od svojega dela ne, ker je mnogo stvaritev popoln plagiat! Realnost, da vas pač nihče ne posluša in ne mara se vidi v dejstvih: nihče vas ne vrti na nobeni radijski, še manj na tv postaji! Zato bentite tudi čez njih. Tam vrtijo samo dokaj kvalitetne! In zato ker ni cvenka od dihanja pač vsi vi zajebavate normalne ljudi s sodobnim orožjem kot je: maske dol, Kovida ni, Vlada je zanič, vsi kradejo, šuntate naivne, da se zoperstavijo strokovnim ukrepom, ne poslušajo zdravnikov in jih spravljate v smrtno nevarnost, ker vam mnogi levičarji in naivni nasedajo!! Zakaj le? In zakaj ste moji bivši prijatelji.” Je zapisal Pavle Rupar.

“Ker se nočem več družiti z zgubami, ne želim poslušati hujskačev in ne biti sokriv smrti , če vam slučajno kakšen sledilec umre! Ker ste navadni cepci, nesposobni pisati glasbo, ki bi bila prodajana! Kar imate malega uspeha je pobrano iz Grčije, Balkana, Bananrepublik.. Vaše stvaritve pa niso poslušane!”

Vidva z gospo nista nikoli živela od dobre glasbe pač pa od samopromocije in sponzorjev!

“!n za konec: ste že kdaj slišali Modrijane, Saša Avsenika, Kreslina, Sidartho, Big food mama, Marjetko, Basija, Pestnerja, Šifrerja in številne dobre Slovenske ustvarjalce jokat in stokat in jebat vso državo in Vlado in bluzit, kaki revčki so, ker ni koncertov? Oni so tiho in se trudijo.. In imajo nastope, “drugovi pjevači” in vsi ti Delajo! Seveda v mejah dovoljenega ampak..! DELAJO!! In veš, dragi Werči,kje je še razlika med njimi in tabo? Našteti živijo od prodanih kart majhnih količin ker drugače ne smejo in od vrtnih koncertov, katerih ti nisi sposoben organizirat, ker ti kart nihče ne bi kupil! Vidva z gospo nista nikoli živela od dobre glasbe pač pa od samopromocije in sponzorjev! Do 90 000 eur na en večer.. Dokaze imam! Tebi ni zmanjkalo drugega, kot sponzorjev! Pravih poslušalcev in koncertov ne tebi, ne tistemu Zlatko in vam podobnim hujskačenem ni zmanjkalo, jih še imeli niste!! Tebi je zmanjkal Mercator, Spar, pa Zavarovalnice, sindikati podjetij, Železnica in drugih , ki so za povračilo v procentih dobili nekaj nakazanega cvenka nazaj! Ja prijatelj bivši, tebi in vam so zmanjkali sponzorji ne koncerti!” je Wernerju sporočil Pavle Rupar!”

Avtor MG, več lahko preberete tukaj.