Peter Šuhel v odgovoru Vesni Vukovič: “Za razliko od novinarjev portala Necenzurirano so moji prihodki transparentni in zakoniti”

Foto: Nova24TV in SDS

“Z delom. Za razliko od novinarjev @necenzurirano_so moji prihodki transparentni in zakoniti,” se je na članek portala Necenzurirano odzval Peter Šuhel. Na omenjenem portalu so namreč pripravili članek v katerem se sprašujejo kako naj bi Šuhel prišel do dveh stanovanj v vrednosti okoli pol milijona evrov.

Pri vsej tej zgodbi je še bolj zanimivo, da je Šuhel razkril kako je članek nastal na podlagi vprašanj, ki mu jih je poslala Vesna Vukovič, ki je danes tiskovna predstavnica Gibanja Svoboda. Po besedah Šuhla gre za doslej prakso, ki ustvarja “nove norme”, saj bi lahko bil članek plod dela Vesne Vukovič in v mediju, kljub temu, da opravlja delo tiskovne predstavnice politične stranke.

“Z delom. Za razliko od novinarjev @necenzurirano_so moji prihodki transparentni in zakoniti. To “večmesečno raziskavo” in članek poln laži, je pisala kar tiskovna predstavnica PV Goloba, ki je tik pred volilno kampanjo, od GEN-i prejela 103k EUR. In nato kupila stanovanje,” je sporočil Peter Šuhel ob tem članku.

Vir: Twitter