Petkovi protestniki zaradi nestrinjanja z njihovimi prepričanji tokrat z zastraševanjem celo nad predsednika republike Boruta Pahorja

Foto: Facebook

Protivladni protestniki, ki se na družbenih omrežjih prištevajo med Protestno ljudsko skupščino, nadaljujejo s sovražno propagando proti vsem, ki so drugačnega mnenja kot oni sami. Tokrat želijo pritisk vršiti na predsednika Republike Slovenije: “Protestnice in protestniki, kaj mislite? Bi šli ta petek pozdravit tudi kvazi predsednika?” To je še en od mnogih nestrpnih izjav in dejanj, ki so jih v tem času izvajali proti predsedniku vlade, ministrom in koalicijskim poslancem.

Foto: Facebook

Osrednji mediji, leve opozicijske stranke, del sindikatov in del nevladnih organizacij želi na vsak način preprečiti predsedovanje Slovenije Svetu Evropske unije. Kot vse kaže protestniki ne vidijo, da s svojimi dejanji ne predstavljajo večine v Sloveniji, saj le-ta po večini spoštuje ukrepe in priporočila vlade za zajezitev širjenja epidemije.

Ob vsem tem dogajanju, ki smo mu priča tudi s strani predstavnikov ljudstva se vse bolj nakazuje dejstvo, da so glavni promotorji političnega aktivizma Tanja Fajon, Milan Brglez, Irena Joveva, Klemen Grošelj in Ljudmila Novak, ki tudi v Evropi želijo prikazati kako v Sloveniji vlada diktatura. Pri svojem udejstvovanju pa mnogokrat pozabijo, da je vlada v teh težkih časih pripravila nekaj pomembnih zakonov, ki čakajo na sprejetje v Državnem zboru. Pozabijo povedati tudi, da želi vlada letos postaviti pet domov za starejše.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV