Petrinjo oziroma “neodvisni” Gregor Drnovšek bi prepovedal traktoriste v Ljubljani, medtem, ko je neprijavljene shode vneto podpiral

Foto: Zajem zaslona TopNews

Danes je le redkim še neznano, da se nekateri na RTV Slovenija bolj kot novinarstva poslužujejo političnega boja. Tako za vsako ceno branijo vse kar je levo pa pri tem ni pomembna škoda, ki se povzroča in nasprotujejo vsemu, kar se s temi načeli levice ne sklada. Takšen pristop je že večkrat pokazal tudi novinar Gregor Drnovšek.

Kljub temu, da na družbenem omrežju profil pod psevdonimom Petrinjo velja za neznanega uporabnika, mnogi opozarjajo, da gre ravno za novinarja Grego Drnovška. Pri tem je zanimivo, da ravno profil Petrinjo brani vse kar je levega in bi uničil vse kar se s pogledi tega političnega pola.

Profil je udaril tudi sedaj, ko so kmetje napovedali protest proti vladi Roberta Goloba. Na družbenem omrežju je namreč objavil, da bi kmete ustavil že na samem vstopu v Ljubljano, ker naj bi ti ovirali promet in onesnaževali okolje v Ljubljani. V kolikor se za profilom skriva res Gregor Drnovšek so takšne izjave še bolj zaskrbljujoče, če vemo, kako so ti isti novinarji podpirali in vneto poročali o nenapovedanih protestih, ki so hromili promet po Ljubljani v času vlade Janeza Janše.

Pri tem pa se je potrebno zavedati, da so takrat mnogi med protestniki uničevali lastnino državljanom in izvajali nasilje nad policisti. In to nenazadnje nad tistimi istimi policisti, ki danes kmete zaslišujejo o protestih.

Vir: Twitter