Po javnomnenjski anketi prepričljivo: Leva opozicija deluje razbijaško in razdiralno

Foto: SDS

Kar 89 odstotkov, torej velika večina meni, da deluje opozicija razdiralno ter razbijaško, le 11 odstotkov vprašanih jih meni, da deluje konstruktivno in povezovalno. Gre za množično anketo SDS Posvet z volivci, in sicer na podlagi vzorca več kot 17 tisoč odgovorov.

Tako se v Slovenski demokratski stranki zavedajo, da je v politiki pomembno povezovanje ter sodelovanje, to so že velikokrat dokazali. Je pa, po mnenju SDS v času krize, s katero se soočamo tudi sedaj še toliko bolj pomembno sodelovanje, saj bomo povezani in enotni lažje premagali težke čase. Zato so v anketi Posvet z volivci, ki so jo poslali v vsa slovenska gospodinjstva vprašali kako v času epidemije deluje leva opozicija.

Spomnimo, trenutna vlada Janeza Janše je prisegla 13. marca 2020. Vodenje države je prevzela v času epidemije, Šarčeva vlada je pustila prazna skladišča zaščitne opreme, državo pa v kaosu. Opozicija je kljub zahtevnim in težkim časom za Slovenijo organizirala proteste in se jih udeleževala, vladi pa so nagajali tudi v Državnem zboru RS. Vlada pa seje odločila za politiko sodelovanja in je vse opozicijske stranke povabila k sodelovanju v dobro Slovenije. Poleg manjšinskih poslancev so sodelovanje sprejeli v SNS, vse ostale opozicijske stranke so sodelovanje zavrnile.

Vir: Nova24TV

Uredništvo