Po kolapsu levice medijski valjar že aktiviral vodjo globoke države Milana Kučana

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Albin Vrabič)

Slovenska levica v svojih rokah trdno drži osrednje slovenske medije, a (ne)sposobnosti Golobove vlade kljub vsem silam niso mogli prikriti slovenskim volivcem in volivkam. Ti so jasno in nedvoumno izrazili nezaupnico na eni strani Golobovi vladi ter pokazali, da si bistveno bolj želijo zdrave ter razumne desnice. Kljub temu, da želi ta mediski valjar, ki ga upravlja globoka država slovensko desnico prikazati kot radikalno, jim tokrat to ni uspelo.

https://x.com/brutus91101394/status/1800183373392228599

Ker pa je kot rečeno levica na volitvah doživela hladen tuš, so nekateri mediji že pričeli z aktivacijo starih sil ter medijsko zgodbo pred naslednjimi volitvami. Tako je Reporter z nekdanjim predsednikom in človekom globokega vpliva Milanom Kučanom hitro opravil kar ekskluziven intervju.

Čeprav je SDS z NSi-jem dobila večino predstavnikov v evropskem parlamentu, člani vladne koalicije pa zgolj tri predstavnike, je Kučan prepričan, da to ni zasuk v desno. Hkrati pa že napovedal, da je to opomnik za vlado ter posredno napovedal aktivacijo novih sil.

Vir: X