Po mnenju Janeza Pogorelca napoved Iva Boscarola, da zapušča Slovenijo ni krivo rokovanje Ljudmile Novak z Milanom Kučanom, ampak Janez Janša

Foto: Zajem zaslona (Domovina)

Pred tedni smo na našem portalu objavili izjavo uspešnega ajdovskega podjetnika Iva Boscarola, ki je napovedal, da bo zaradi trenutne politike naredil križ čez Slovenijo. Gre za aktualno izjavo, ki odmeva še nekaj tednov po tem, ko jo je izrekel omenjeni ajdovski podjetnik. Kljub temu, da je v preteklem času Ivo Boscarol veliko prispeval tako za državni proračun, kot lokalno skupnost, napoved uvedbe novih in novih davkov takšne podjetnike odvrača od dela v Sloveniji.

Pri vsem tem pa gre za izredno zanimivo stališče nekateri slovencev, ki se deklarirajo za politike, predvsem pa naj bi bili kot so sami prepričani desna sredina. Vendar njihova teorija teško drži, če se političarka aktero vneto zagovarja rokuje z Milanom Kučanom kateri je bil nenazadnje član seniorjev stranke SD. Še bolj zanimivo pa je, da potem za zgoraj opisano ravnanje pojetnikov krivijo Janeza Janšo, ki je v času največje ekonomske krize Slovenijo vzdignil na drugo mesto po uspešnosti.

Na poveto objavo našega portala se je namreč odzval Janez Pogorelec iz NSi, ki takšno ravnanje Iva Boscarola vidi v Janezu Janši. Po njegovem naj bi namreč bil le ta zaslužen, da vlada levica, ker naj bi počel razdor na desnici. Hkrati pa ne vidi, da je morda ravno rokovanje Ljudmile Novak, ki je vodila njegovo stranko z Milanom Kučanom, krivo, da NSi na volitvah ne prejme večje število glasov. Ob takšnem stališču Janeza Pogorelca je zelo zanimiv zapis uporabnika družbenega omrežja X: Mečete kamenje, namesto da bi pomagali nositi križ.

Vir: X