Skladno z vladno odločitvijo o sproščanju številnih ukrepov, ki so veljali zaradi pandemije, se bodo v ponedeljek lahko odprle vse prodajalne in lokali v Citycentru Celje. V gostinskih lokalih bodo lahko postregli goste tudi v notranjih prostorih. Največje nakupovalno središče na Celjskem tudi v prihodnje zagotavlja upoštevanje vseh previdnostih ukrepov in skrb za varnost vseh obiskovalcev ter zaposlenih.

 V ponedeljek bodo vrata svojih prodajaln in lokalov odprli vsi ponudniki, ki doslej zaradi epidemije niso mogli poslovati. V Citycentru Celje bodo tako na voljo tudi prodajalne z oblačili in obutvijo, goste bodo lahko postregli tudi gostinci znotraj nakupovalnega središča.

 „Vsi skupaj si močno želimo, da bi se čimprej vrnili v normalne razmere – seveda ob upoštevanju visokih higienskih standardov z rednim čiščenjem stičnih točk ter upoštevanjem vseh previdnostnih ukrepov za obiskovalce in vse zaposlene v nakupovalnem središču. To bo naša prioriteta tudi v prihodnjih mesecih. Velika zahvala gre celotni ekipi: hišnikom, varnostni službi, čistilnemu servisu, predvsem pa vsem predanim prodajalcem, ki so v času pandemije skrbeli za zagotavljanje previdnostnih ukrepov in varnosti vseh nas,“ je ob ponovnem polnem poslovanju Citycentra Celje povedala center managerka Darja Lesjak in dodala: „Otroški park Džungla pa po vladnih priporočilih do nadaljnjega ostaja zaprt.“ Pri vhodih v nakupovalno središče ter pred vhodi v posamezne prodajalne in salone so na voljo razkužila, nujna je uporaba zaščitnih mask. Z namenom, da se zagotovijo optimalni pogoji nakupovanja, bodo v posameznih prodajalnah spremljali število obiskovalcev, široki in prostorni hodniki v nakupovalnem središču pa omogočajo ustrezno varnostno razdaljo med obiskovalci.

V okviru sproščanja ukrepov je tudi ponovno odprtje Informacijske točke v pritličju nakupovalnega središča, kjer bodo obiskovalci ponovno imeli možnost nakupa darilnih bonov Desetak. S ponedeljkom bo prav tako odpravljen časovni okvir, ko so nakup lahko opravile izključno ranljive skupine. Do nadaljnjega še velja, da bo ob nedeljah nakupovalno središče zaprto.

Vir: Citycenter Celje