Podpredsednica Gibanja Svoboda kar javno seje sovraštvo do drugače mislečih (Jožeta Možine)!

Foto. Zajem zaslona YouTube

Robert Golob in njegovi podaniki se hvalijo kako so v družbo s prihodom na oblast prinesli strpnost in normalne življenjske pogoje. A kot kaže že kratek sprehod po ulicah hitro razkrije, da se pod imenom Svoboda skriva polno sovraštva ter prezira do drugače mislečih. Za piko na i pa si za boj proti sovražnemu govoru “nastavijo” Niko Kovač, ki s svojim inštitutom vse drugače misleče označuje s takšnimi in drugačnimi zmeljivkami.

Zanji v vrti mnogih je svobodo pod Svobodo doživel novinar in zgodovinar dr. Jože Možina. Gra za človeka, ki s svojim delom razkriva zločine nekdanjega režima s katerim pa na takšen ali drugačen način simpatizira trenutna oblast, hkrati pa vedno kritično pogleda na politično dogajanje. Takšna stališča so sedaj kot kaže močno zmotila podpredsednico Gibanja Svoboda, ki kar javno nestrpno nastopa proti dr. Jožetu Možini.

V začetku tedna je namreč dr. Možina doživel srečanje s Saro Žibrat, ki je tudi podpredsednica stranke. Ta je kar na javnem mestu razlagala kako bi omenjenega novinarja in zgodovinarja spotaknila. “Nič hudega, ampak precej bedno, sovražno, pa kaj je s temi ljudmi?” Je boj kot vse druga zmotilo dr. Jožeta Možino.

Vir: X