Pohodi NVO aktivistov na funkcije se nadaljujejo! Tesna sodelavka Gorana Forbicija na mesto podpredsednice KPK!

Foto: Twitter (Vlada RS)

Lahko bi zapisali, da besede Aleša Hojsa o KPK-jo “meso” postajajo. Nekdanji minister iz vrst SDS-a je namreč pred meseci jasno in nedvoumno izjavil, da je KPK izključno namenjena diskreditaciji SDS-a oziroma opozicije. Da to še kako drži se kaže tudi pri imenih, ki jih na vodilne položaje te organizacije imenuje trenutna vladajoča klika. Dokazuje pa se še ena teza mnogih političnih analitikov, da trenutna oblast plačuje račune NVO-jem za pomoč pri prevzemu oblasti.

https://x.com/LahovnikMatej/status/1807772273819979994

Ob zadnji informaciji, da bo Nataša Pirc Musar Martino Divjak imenovala za podpredsednico KPK, se kaže, da člani NVO-jev zasedaj politične položaje v državi. Kot je ob tej novici zapisal Bojan Požar, Slovenija postaja dežela nevladnikov. Ob tem še poudarja, da je Martina Divjak doslej delovala izključno kot nevladnica.

Da to še ni vse, Požar navede dejstvo, da gre za dolgoletno tesno sodelavko Gorana Forbicija. Tistega Forbicija, ki po Golobovo kreira RTV Slovenija in se z Niko Kovač in nevladniki sestaja o zviševanju RTV prispevka. Ekonomist dr. Matej Lahovnik pa ob tem dodaja: Pohod skozi institucije.”

Vir: X