Javnost je pretresla informacija, da je nelegalni maroški migrant, ki je septembra prišel iz zapora, kjer je bil zaradi ropa, že oktobra, v obdobju desetih dni, povzročil kar dve dejanji zoper spolno nedotakljivost in sicer na Kardeljevi ploščadi in na Metelkovi. Policija je, kot kaže, vse skupaj skušala pomesti pod preprogo in tako ustvarjati lažen vtis, da obvladuje situacijo. Še več, kljub ilegalčevi zajetni kartoteki, ki poleg ropa in spolnega nasilja vključuje tudi druga kazniva dejanja, se je vsa leta ta uspel zadrževati v Sloveniji!

Kot poroča Dnevnik, je policija prijela 38-letnega maroškega državljana, po vsej verjetnosti ilegalca, zaradi dveh kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost. To ni bil njegov prvi zločin, saj je ta že prestajal dveletno zaporno kazen zaradi nasilnega ropa, ki ga je zagrešil junija 2016. Takoj ko je prišel septembra na prostost in je v obdobju samo desetih dni napadel dve dekleti.

Prvo dekle migrant posilil v študentskem domu na Kardeljevi ploščadi
Prvo posilstvo je bilo zagrešeno na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani, kjer je z žrtvijo popival. Ko pa je imelo dekle dovolj ilegalčeve družbe in je želelo iti spat, ter je od njega zahtevala, da odide, jo je ta prisilil v spolna dejanja. Dogodek se je zgodil v študentskem domu, ironično pa je, da se na Kardeljevi ploščadi nahajajo fakultete, kjer so zaposleni naklonjeni nelegalnim migracijam.

Foto: Twitter

Drugo posilstvo storil na Metelkovi
Naslednje posilstvo je migrant zagrešil le 10 dni kasneje in sicer na Metelkovi, znani po zbirališču atlernativne mladine, včasih tudi narkomanov. Žrtev je tam migrant skušal prisiliti v spolno dejanje tam z nožem, a ga je pri tem zalotil mimoidoči, ki je slišal dekletove krike na pomoč. Maročan je pobegnil, a ga je kmalu prijela policija. Pomenljivo je, da se na Metelkovi nahaja tudi Mirovni inštitut, ki za širjenje zgrešene multikulti ideologije prejema denar Georga Sorosa.

Mirovni inštitut (foto: Twitter)

Azil je bil ilegalcu že pred leti zavrnjen
Kot je še poročal Dnevnik, je posiljevalec že pred leti zaprosil za azil, ki pa je bil zavrnjen, a naj bi se kljub vsemu skupaj uspel zadrževati v Sloveniji. Poleg omenjenega ropa in posilstva ima v kartoteki številna druga kazniva dejanja, med drugim poškodovanje tuje stvari in tatvine, kljub zajetni kartoteki pa ga še kar ni doletel izgon iz Slovenije.

 

Članek je dosegljiv tukaj.