S Policijske uprave Celje so sporočili, da so v četrtek na Trubarjevem nabrežju v Laškem obravnavali poskus vloma v trgovino. Storilcu v notranjost ni uspelo vstopiti, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem okna in vhodnih vrat.

Istega dne je v Florjanu pri Velenju neznani storilec izpod gospodarskega poslopja ukradel restavrirano motorno kolo znamke Bianchi 500, staro okoli 80 let.

Prav tako v četrtek je v Vodružu pri Šentjurju neznani storilec skozi terasna vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar.

Okoli 22.40 ure pa so na Ravnah na Koroškem obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil 29-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Javornika proti centru Raven na Koroškem. Voznik je v levem preglednem ovinku zapeljal v obcestni jarek in trčil v brežino ob cesti. V trčenju se je voznik lažje poškodoval, njegov 42-letni sopotnik pa huje.

Včeraj je v Celju, na Gradnikovi ulici, je neznani storilec iz zunanje letne kuhinje ukradel okoli 150 let stare pozlačene, porcelanaste kavne skodelice.

M.I.