Policijska uprava Celje – pregled dogodkov zadnjih 24 ur

Foto: Policija

Na Operativno komunikacijskem centru Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 247 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti ter 12 s področja javnega reda in miru.

Na področju cestnega prometa so včeraj na območju Policijske uprave Celje obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo.

V Slovenskih Konjicah so zasegli osebno vozilo vozniku, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

V Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel štiri kolesa, ki so po oceni lastnikov vredna okoli 4.500 €.

S stavbe nekdanjega podjetja na Ipavčevi ulici v Celju so neznani storilci ukradli več bakrenih žlebov in obrob, vrednih okoli 4.000 €.

Včeraj so bili na Policijski upravi Celje obveščeni o vlomu v prostore lovskega doma v Ločah. Storilec je iz blagajne ukradel nekaj gotovine.

Včeraj popoldne so na Mejnem prehodu Bistrica ob Sotli, pri izstopu iz Slovenije, v podvozju bosanskega tovornega vozila odkrili državljana Maroka. Po opravljenih postopkih je zaprosil za azil.

Vir: PU Celje

Uredništvo