Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 219 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti ter 15 s področja javnega reda in miru.

 

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali pet prometnih nesreč z materialno škodo. Vozniku, ki je vozil kljub veljavnemu ukrepu prepovedi vožnje, so zasegli osebno vozilo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so trikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Med Prevaljami in Lešami so obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je ukradel več kosov različnega orodja, vrednega okoli 1.500 €.

Včeraj, nekaj pred 14. uro so bili obveščeni, da je na Ljubečni zagorelo starejše osebno vozilo. Zagorelo je v predelu motorja, najverjetneje zaradi tehnične napake. Lastnik vozila je takoj začel z gašenjem, dokončno so požar na vozilu pogasili gasilci.

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali dve kaznivi dejanji nasilja v družini, zaradi česar bodo dve osebi kazensko ovadili. Enemu nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Vir: PU Celje

 

Uredništvo