Policisti opozarjajo, da bodite previdni v cestnem prometu

Ker so se končale zimske počitnice in so v prometu znova udeleženi učenci in dijaki, vse voznike na Policijski upravi Celje opozarjajo, naj bodo pri vožnji, nanje še posebej pozorni .
Policisti so v petek dne 2. 3. 2018 obravnavali vlom v gostinski lokal v Slovenj Gradcu, kjer je storilec ukradel menjalni denar. Na Valvazorjevi ulici v Celju so v petek policisti obravnavali tatvino, kjer so neznanci ukradli več delov iz motornega vozila, ki je bilo parkirano v garaži. V Slovenskih Konjicah je v prav tako petek zaradi pregretega dimnika zagorelo v stanovanjski hiši.
V soboto, pozno zvečer, so  v Šentjurju policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola in so se tri osebe težje poškodovale. V bližini železniške postaje v Šentjurju, na Kolodvorski ulici je 34-voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Grobelnega proti Celju, zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v osebno vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljala 25-letna voznica. V silovitem trčenju so se tako voznica kot njeni sopotnici težje poškodovale, povzročitelju je odrejeni alkotest pokazal nekaj več kot dva promila alkohola v krvi.
V soboto 3. 3. 2018 so bili policisti obveščeni o vlomu v nenaseljeno stanovanjsko hišo v naselju Bukovžlak. Storilec ni k sreči ničesar ukradel.