Policisti Policijske uprave Celje so imeli polne roke dela

Na območju Policijske uprave Celje se je včeraj zgodilo dvanajst prometnih nesreč, od tega ena s hudimi telesnimi poškodbami. Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila nekaj minut čez šesto uro zjutraj, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška. 42-letni voznik je v Velenju vozil iz smeri Partizanske ceste proti ulici Františka Fojta, ko je na prehodu za pešce trčil v peško, ki je vozišče prečkala iz njegove desne strani. Peška se je v trčenju hudo telesno poškodovala.
Policisti so včeraj zasegli tudi dve vozili. Na območju Policijske postaje Slovenske Konjice so policisti zasegli vozilo 21-letnemu vozniku, ker mu je potekla veljavnost prometnega dovoljenja. Policisti na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah pa so zasegli neregistrirano vozilo, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu, voznik je vozil tudi brez vozniškega dovoljenja.
Policisti so včeraj zaradi kršenja javnega reda in miru posredovali v štirih primerih. Ukvarjali so se tudi z iskanjem treh pogrešanih oseb, v vseh treh primerih so se zadeve dobro iztekle. Policisti so obravnavali tudi več primerov manjših tatvin v trgovinah, povoženje divjadi ter travniški požar.
Danes, nekaj pred četrto uro zjutraj so bili policisti obveščeni o požaru, ki je izbruhnil na območju Dobja pri Planini na traktorju. Do požara je prišlo zaradi kratkega stika na armaturni plošči.

M.I.