Policisti Policijske uprave Celje včeraj obravnavali tri vlome v stanovanjske hiše

S Policijske uprave Celje so sporočil, da so v minulih 24.-ih urah obravnavali devet prometnih nesreč z materialno škodo na vozilih. Žalski policisti so včeraj v Petrovčah 68-letnemu vozniku zasegli osebno vozilo, ker je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja.
Policisti na območju Policijske postaje Dravograd so včeraj popoldne ustavili voznico, ki je kazala očitne znake vožnje pod vplivom alkohola. Po odrejenem alkotestu je le-ta pokazal, da je imela 0,73 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.
Zaradi kršitve javnega reda in miru so morali policisti trikrat posredovati v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih. Na področju kriminalitete so policisti obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Žalec in en vlom na območju Policijske postaje Celje. V Mali Pirešici je storilec v hišo vlomil skozi okno, ukradel ni ničesar. Vlom se je zgodil tudi v Zaloški Gorici, kjer je storilec vlomil v hišo skozi balkonska vrata. Tudi v tem primeru storilec ni ničesar ukradel.
Celjski policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Babnem. Storilec je v hišo vstopil skozi terasna vrata in preiskal prostore iz katerih je ukradel nekaj kosov zlatnine. Danes, okoli pol tretje zjutraj pa so policisti v Mežici, v prostorih podjetja obravnavali požar. Zagorelo je zaradi napake na električni napeljavi. Po prvih podatki je požar povzročil za 10.000 evrov materialne škode.
M.I.