Policisti Policijske uprave Celje zasegli tri osebna vozila ter obravnavali dva vloma

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj zasegli tri osebna vozila. Dve vozili so zasegli policisti Policijske postaje Žalec. Voznika stara 41 in 59 let sta namreč vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Šentjurski policisti so zaradi enakega razloga zasegli vozilo 25-letnemu vozniku.
Včeraj se je na Ulici Bratov Vošnjak v Celju zgodil tudi vlom v avtodom. Storilec je iz avtodoma ukradel navigacijsko napravo, detektor plinov ter več drugih predmetov. Danes, okoli četrte ure zjutraj so bili policisti obveščeni, da se je v Zidanem Mostu zgodil vlom v kiosk. Storilec je v kiosk vlomil skozi vrata in iz njega ukradel večjo količino različnih cigaret.
Na področju prometne varnosti so policisti v minulih 24-ih urah obravnavali dvajset prometnih nesreč. V eni prometni nesreči so se tri osebe lažje poškodovale, ostalih devetnajst prometnih nesreč se je končalo z materialno škodo na vozilih in objektih. Zaradi kršenja javnega reda in miru so morali policisti ukrepati v devetih primerih.
 
M.I.