Policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi prometne nesreče v Velenju na krožišču pri vstopu v Gorenje

Foto: facebook

S Policijske uprave Celje so sporočili, da so policisti Policijske postaje Velenje včeraj 30.6.2020 obravnavali prometno nesrečo, ki se je pripetila okoli 14.00 ure, na krožnem križišču pri glavnem vhodu v podjetje Gorenje, v naselju Velenje.

Voznica kolesa je vozila kolo po kolesarski stezi, vzporedno z Partizansko cesto, iz smeri Velenja proti Šoštanju. Ko je pripeljala na krožno križišče je zapeljala naravnost, v smeri Šoštanja. V tem trenutku je po krožnem križišču, iz smeri glavnega vhoda Gorenja pripeljal neznani voznik večjega osebnega avtomobila, modre barve, ki je zavijal desno, v smeri Partizanske ceste. Pri tem je s sprednjim delom vozila trčil v sprednje kolo kolesarke, ki je pri trčenju padla po vozišču in se poškodovala.

Po trčenju sta se udeleženca na kraju pogovarjala, vendar si podatkov nista izmenjala. Udeleženec cestnega prometa – kolesarka je zaradi bolečin naknadno iskala zdravniško pomoč v ZD Velenje, od koder so policiste obvestili o prometni nesreči. Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče naprošajo vse očividce prometne nesreče, da se zglasijo na Policijski postaji Velenje ali pokličejo na telefonsko številko 03 898 61 00 ali številko 113.

M.I.