Politični analitik Miran Videtič: “Milan Brglez deluje kot predsednik za 30 minut in kot tak, idealen kandidat omrežij. Vodljiv!”

Foto: Zajem zaslona (Planet TV)

Meni ta favorit omrežij, Milan Brglez, deluje kot predsednik za 30 min. Prve pol ure še nekako, seveda ob močni podpori produkcije, potem pa zmatran, odsoten in nevsebinski. In kot tak idealen kandidat omrežij. Vodljiv!”, je sklepno misel na soočenje predsedniških kandidatov na POP TV podal Miran Videtič.

Miran Videtič je zadnje soočenje na POP TV označil kot obupen poskus, da tudi mediji poskrbijo za Milana Brgleza in ga na vse pretege poskušajo prikazati kot osrednjega kandidata levice za predsednika republike. Po njegovem mnenju so to poskušali že večkrat storiti, nazadnje pa se je to zgodilo na POP TV, ko skušali Milana Brgleza prikazati kot bolj relevantnega od Mihe Kordiša.

V komentarju zadnjega soočenja na POP TV se je Videtič malo pošalil tudi na račun zadnjih soočenj pred državnozborskimi volitvami. Takrat je namreč POP TV gostil Roberta Goloba iz domačega naslon jača, zaradi domnevne okužbe s coronavirusom. “Ampak mal sem pričakoval, da se bo Milan Brglez z ostalimi kandidati soočal v PIP okenčku na ekranu, iz domačega fotelja. Eh POP TV, pozabili ste, kako se dela politike!”, je še dodal Miran Videtič.

Vir: Twitter