Poročilo Policijske uprave Celje o dogajanju v zadnjih 24.-ih urah

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da so včeraj obravnavali trinajst prometnih nesreč. V dveh prometnih nesrečah sta se dve osebi lažje telesno poškodovali, v preostalih je prišlo le do materialne škode. Policisti so ustavili dva voznika, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, zato so jima zasegli vozili. Enemu so vozilo zasegli na območju Radeč, drugemu na območju Kozjega. Zaradi kršitve javnega reda in miru so morali policisti posredovati šestkrat.
V Globokem pri Šmarju pri Jelšah so morali včeraj okoli 15. ure posredovati policisti zaradi požara v stanovanjski hiši. Zagorelo je v kuhinji, ki jo je požar popolnoma uničil. Vzrok požara je po prvih ugotovitvah povzročil kratek stik na električni napeljavi.
V Celju so policisti obravnavali tudi tatvino, o kateri jih je obvestila občanka, ko ji je neznanec v trgovini enega od nakupovalnih centrov v Celju iz torbice ukradel denarnico z dokumenti in gotovino. Storilec je kmalu po dogodku želel na bližnjem bankomatu iz ukradene bančne kartice dvigniti denar.
M.I.