Poslanci DeSUS niso popustili pritiskom – so zadnji branik demokracije pred silami, ki uničujejo upokojensko stranko!

(foto: Matic Štojs Lomovšek)

Po poročanju Nova24TV naj bi na seji sveta stranke DeSUS nekdanji sporni direktor državne družbe Slovenski državni gozdovi Zlatko Ficko postal novi generalni sekretar upokojenske stranke. Zlatko Ficko je rušil že nekdanjo predsednico DeSUS Aleksandro Pivec, obenem gre za človeka iz tako imenovane »Golobičeve klike«. Sedaj pa gre, kot navaja Nova24TV za dokončanje načrta dokončnega uničenja stranke in razkosanja volivcev med SD in SAB.

Karla Erjavca so večinski mediji predstavljali kot rešitelja stranke DeSUS, podpora stranki DeSUS se je po vstopu v sedanjo vlado dvigovala in sicer zaradi izpolnjevanja koalicijskih zahtev na področju upokojenske politike. Ambiciozni načrti so pripravljeni tudi v prihodnje.

Že z nekdanjo predsednico Aleksandro Pivec je stranka DeSUS postala dovolj suverena, da je odločitve sprejemala mimo »stricev iz ozadja«. Seveda pa stanje suverene stranke ni ustrezalo političnim krogom Gregorja Golobiča, zato so jo uspešno odstranili zaradi nekaj sendvičev in kozarcev vina. Nato so nova ovira postali poslanci poslanske skupine DeSUS, ki niso popustili raznim pritiskom in so se izkazali za pokončne branike demokracije in poslanske funkcije v pravem pomenu besede.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

 

Vir: Nova24TV