Poslanci razpravljali o ukrepih za blažitev energetske draginje, Nataša Sukič pa se v poslanskih klopeh zabavala z igranjem šaha

Foto: Twitter (Glas Trebnje)

Poslanci so v državnem zboru na seji odbora na predlog Slovenske demokratske stranke (SDS) razpravljali o ukrepih za blažitev energetske draginje. Kljub dejstvu, da gre za večino Slovenk in Slovencev za zelo pomembno temo ob prihajajoči ogrevalni sezoni, kot kaže nekaterih poslancev to ne odvrne od tega, da bi se pri teh vprašanjih zabavali.

Fotoaparati so namreč v objektiv ujeli poslank Levice Natašo Sukič, ki se je med obravnavo omenjenih predlogov ukrepov zabavala z igranjem šaha. Na Glas Trebnje so zapisali, da poslanka Nataša Sukič me delovnim časom igra šah in “afne gunca” z možgani na off. Ob tem poudarjajo, da poslanka kljub temu prejema plačo s strani davkoplačevalcev.

“Seje odborov DZ, kjer @strankaSDSpredlaga ukrepe za blažitev energetske draginje za vse državljane so hudo naporna zadeva za koalicijsko poslanko @strankalevica Natašo Sukič. Raje se sprošča ob igranju šaha,” je dejanje komentirala poslanka SDS Jelka Godec.

Vir: Twitter