Poslanec Levice Miha Kordiš zaradi poročanja o njegovi nesreči “napadel” medije

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Levica)

Požareport je poročal, da je bil poslanec Levice Miha Kordiš minuli teden vpleten v prometno nesrečo, ki se je zgodila v Škofji Loki. Po poročanju Požareporta je poslanec opravil alkotest, ki je bil negativen. Kordiš je sicer za nesrečo okrivil mati naravo in hkrati “napadel” medije, ki poročajo o njegovem dogodku.

Da se je zgodila prometna nesreča v kateri je bil vpleten Miha Kordiš, je na Facebooku sedaj potrdil sam poslanec. Svoj zapis začenja, da o nesreči bere samo v desnih medijih in pojasnjuje, da je bila kriva mokra cesta in gosta kolona. V nadaljevanju je poslanec zapisal še, da je za nesrečo s strani policije že prejel plačilni nalog.

“Če politik, ki zagovarja legalizacijo drog, naredi prometno nesrečo, bi moral narediti test za droge. Magari naslednji dan, če policaj mogoče ni še nikoli slišal za dolgoletnega poslanca,” je ob tej novici zapisal Tino Mamič.

Poslanec Kordiš pa je ob vsem tem svojo jezo “izlil” na medije, ki si upajo kaj takšnega sploh špekulirati. “Kaj menim o zapisih desnih rumenih medijev, si lahko predstavljate, a bom vseeno dodal, da sem vozil 0.0, kot še vedno doslej,” je zapisal Miha Kordiš.

Foto: Facebook (Miha Kordiš)

Vir: Požareport in Twitter