Poslanec SDS razbesnel Leno Grgurevič, ki je kljub Koprivčevi razglasitvi SD za ponosne naslednike komunistov, tega sedaj obtožila SDS!

Foto: Zajem zaslona (Twitter/SDS)

V kolikor kdo zasede mesto predsednika kakšnega odbora v DZ bi bilo dobro, če bi se podučil o nekaterih dejstvih. To nenazadnje velja tudi za Leno Grgurevič, saj ji je verjetno neznano dejstvo, da je pred leti Marko Koprivc SD razglasil za ponosno naslednico komunistov.

Foto: Nova24TV

Ob razpravi o korupciji je namreč kot kaže poslanec SDS Andrej Hoivik, poslanki Svobode Leni Grgurevič močno stopil na žul. Poslanec SDS je namreč pojasnil, da je celo predsednik KPK pojasnil, da nekateri ljudje državo vodijo že od leta 1991. Hkrati je pojasnil, da smo v Sloveniji na levici priča transformacijam stran, ki pa jih v resnici vodijo tisti ljudje, ki državo vodijo od leta 1991.

Ko je Hoivik omenil še Boruta Sajovica, je s tem popolnoma ziritiral predsednico odbora Leno Grgurevič. Ta je poslanca nemudma prekinila in SDS obtožila, da je naslednica komunistov v Sloveniji. Takšno ravnanje je obsodil tudi mag. Branko Grims, ki je predsednici očital ponovno izrabo Poslovnika DZ.

Vir: X