Posnetki z veleposlaništva Republike Slovenije v Ukrajini pokazali kako se je v prah sesula verodostojnost Marjana Šarca

Foto: Twitter (Boštjan Lesjak)

Na socialnem omrežju Twitter je kot kaže Marjan Šarec s svojim zapisom izgubil še zadnji kanček verodostojnosti, ki jo je imel.  Šarec je namreč zapisal: “Vsa slovenska pomembnost v Kijevu se je sesula v prah. Odpravnik poslov je moral sneti našo zastavo, ker so Ukrajinci tako rekli. Gre za kar veliko blamažo. V smislu “če že morate biti tukaj, bodite, le ne razkazujte se preveč”. Včasih je manj več.”

Odpravnik poslov Boštjan Lesjak je na istem socialnem omrežju zvečer objavil tvit v katerem je zapisal: Ponosno plapola v večernem vetru, v od vojne spremenjenem Kijevu. Za Slovenijo!” To kaže na kakšen način želijo nekateri na vsak način očrniti trenutno vlado in s tem tudi vse pogumne, med katerimi je tudi Boštjan Lesjak, ki so v teh vojnih časih pripravljeni Slovenijo predstavljati na vojnem območju.

Kakšna je kredibilnost Marjana Šarca ob tem je tudi zelo dobro opisal Tomaž Štih. “Zadnji posnetek z okna veleposlaništva in stavbe v kateri je veleposlaništvo. Zdi se, kot da se je namesto naše pomembnosti v prah sesula verodostojnost Marjana Šarca?”, je zapisal Štih.

Vir: Twitter