Posvet z volivci: Največ pozornosti si zaslužijo mlade družine, delavci ter upokojenci

Foto: SDS

Vlada se je v svojem prvem letu delovanja večino časa ukvarjala z epidemijo Covid-19 in odpravo njenih posledic. Kljub temu, je vlada v času epidemije poskrbela tudi za upokojence, delavce, študente ter ostale državljane Republike Slovenije. Lotila se je reševanja problemov nastalih zaradi koronakrize, prav tako pa se je rešila tudi kar nekaj sistemskih problemov. V Posvetu z volivci smo Vas vprašali, kateri skupini prebivalstva bi morala vladna koalicija v letu 2021 nameniti več pozornosti.

V Slovenski demokratski stranki so letos že tradicionalno pripravili vprašalnik Posvet z volivci, s katerim si želijo pridobiti mnenje ljudi, da lahko svoje odločitve in rešitve oblikujejo po želji državljanov Republike Slovenije. Na letošnji posvet se je odzvalo več kot 27.000 državljank in državljanov.

V enem izmed vprašanj so spraševali, kateri skupini bi morala vladna koalicija v letu 2021 nameniti več pozornosti. Največ, 38 %, sodelujočih je odgovorilo, da si največ pozornosti zaslužijo mlade družine. Sledijo delavci z 31%, upokojenci z 24 %, 7 % sodelujoih je odgovorilo, da si jo zaslužijo študenti.

Rezultati Posveta predstavljajo odločilno vodilo pri njihovem delu za skupno dobro ljudi, zato so vsem izrekli zahvalo za sodelovanje. “V želji po čim bolj relevantnih rezultatih smo vsak vprašalnik skrbno prebrali, pregledali, preučili in ga arhivirali, saj Vaše mnenje šteje!”, so še zapisali v SDS.

Vir: SDS