Preberite kako je Marko Bandelli “pojedel” besedo in ne želi denarja nakazati v dobrodelne namene, kot je obljubil

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

“Sporočam samo, da @BandelliMarko niti 3 tedne po volitvah ni izpolnil svoje moralne obveznosti iz najine stave. Javno sva namreč stavila, da če SAB izpade iz DZ, bo podaril v dobrodelne namene 1.000 evrov. Ali pa obratno. Je Bandelli lažnivec/moralno pokvarjena oseba?”, je na Twitterju nekdanjega poslanca SAB razkrinkal mag. Dejan Kaloh.

Na socialnem omrežju Twitter bi lahko rekli, da se je razvila prava “vojna” med poslancem SDS Dejanom Kalohom in nekdanjim poslancem SAB Markom Bandellijem. Šlo naj bi za stavo, ki sta jo sklenila omenjena poslanca in sicer, da tisti, ki jo zgubi v dobrodelne namene nakaže 1.000 evrov. Šlo je za stavo, da v kolikor SAB izpade iz državnega zbora Marko Bandelli nakaže omenjeni znesek, v kolikor pa se uvrstijo v državni zbor pa to stori mag. Dejan Kaloh.

Kot je znano je SAB izpadel iz državnega zbora, zato je Kaloh pričakoval, da bo Bandelli omenjeni znesek nakazal v dobrodelne namene, vendar tega tudi 3 tedne po volitvah ni storil. Zato je na stavo spomnil, kar je pri Bandelliju naletelo na ogorčenje in sprenevedanje.

Bandelli trdi, da bo SAB delal v novi vladi, zato je mnenja, da mu stave ni potrebno izpolniti, kar še enkrat dokazuje, da Bandelli ni “mož beseda”. Kaloh se je na to odzval z zapisom:Marko skače, Marko pade,… karma obstaja tudi v političnem življenju. Tako si zaradi nemarnega ravnanja odletel kot minister, tako je SAB zaradi škodljivega ravnanja odletela iz DZ. Ne moreš več kot jesti, in ne moreš več kot piti. A naj ti ta lažnivi tisočak tekne. #SramNajTeBo”

Vir: Twitter