Predsednica, ki ne bo tiho že en mesec molči o pismu Centra Simona Wiesenthala, ki opozarja na antisemitizem na RTV Slovenija!

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Andrej Hoivik)

Kljub temu, da je med državnozborskimi volitvami in volitvami predsednika republike lani minilo šest mesecev, se ljudje v tem času kot kaže niso naučili nič. Koalicija z Golobom je v 6 mesecih namreč pokazala, da predvolilne obljube slovenske levice ostanejo v zraku. Kljub temu so ljudje za novo predsednico podrli kandidatko levice Natašo Pirc Musar, pri kateri pa se poprej navedene zadeve tudi več kot očitno kažejo.

Ena od njenih največjih obljub je bila, da ne bo tiho in kaj se danes dogaja? V zadevah pri katerih bi morala izreči svoje stališče namreč nemo molči. Tomaž Štih je namreč opozoril, da se v enem mesecu ni izrekla o pismu Centra Simona Wiesenthala, ki opozarja na antisemitizem na RTV Slovenija.

Kot še opozarja Tomaž Štih naj bi šlo za Borisa Vaseva in Kajo Sajovic. Na koncu pa poudarja, da predsednica, ki je obljubljala, da ne bo tiho, sedaj molči. Vse to kaže, da bomo kot kaže imeli naslednje obdobje predsednico prvorazrednih državljanov, vsi ostali pa bodo izvzeti in prepuščeni na milost in nemilost delovanju prvih?

Vir: Twitter