Preprosto “HVALA” sta si želeli izreči udeleženki prometne nesreče policistom Policijske postaje Šentjur

Foto: Facebook
V začetku junija leta 2019 se je na štajerski avtocesti pri Domžalah zgodila tragična prometna nesreča, v kateri je izgubila življenje potnica v kombiju. Tudi ostali štirje potniki in voznica so bili telesno poškodovani. V vozilo, ki je stalo na koncu zastoja, je trčil voznik drugega kombija.
Nesrečo so videli trije policisti iz Policijske postaje Šentjur, ki so bili na službeni poti v Ljubljano. Takoj so poskrbeli za zavarovanje kraja nesreče, pomagali ponesrečenim iz vozila, poskrbeli za požarno varnost in pomagali, da so reševalne ekipe neovirano in čim prej lahko prišle na kraj.
Udeleženki prometne nesreče sta se želeli zahvaliti vsem trem za vso pomoč in podporo v času nesreče. Prejšnji teden sta se na Policijski postaji Šentjur srečali s policisti Urošem Malgajem, Markom Artičem in Bojanom Senčarjem ter se jim ob pogovoru iskreno zahvalili. S tem se jima je izpolnila želja, saj do sedaj nista vedeli, kdo jim je nudil pomoč.
Na ganljivem srečanju so vsi obudili težke in žalostne spomine na tragično nesrečo, v kateri je ugasnilo človeško življenje.
Vsi policisti so se strinjali, da je takšna zahvala več, kot lahko izrazijo besede, in jim veliko pomeni. V sporočilu za javnost so na Facebook-u zapisali, da to pomeni, da policisti delajo dobro, da so v službi ljudi in jim pomagajo, ko je najhuje. Poklic policista opravljajo s ponosom in zadovoljstvom.
Vir: Facebook