Previdno na cesti – na območju Policijske uprave Celje ponovno smrtna žrtev in dve hudi telesni poškodbi

Slika je simbolična. Foto: pixabay.com

V petek je na območju Policijske postaje Rogaška Slatina, v prometni nesreči, ki se je zgodila v Zgornjem Negonju ugasnilo življenje 64-letnega voznika osebnega vozila. Prometna nesreča se je zgodilo, ko je 64-letni voznik iz neznanega razloga zapeljal z vozišča in zgrmel v globel. Pri tem je utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

Na območju Policijske postaje Slovenj Gradec se je prav tako v petek, nekaj minut čez 20. uro v kraju Legen zgodila nesreča s hudimi telesnimi poškodbami. Na prehodu za pešce je v 81-letnika z osebnim vozilom trčila 26-letnica, ki je vozila iz smeri Slovenj Gradca proti Kopam. Pri trku se je 81-letni pešec hudo telesno poškodoval in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico. Voznica in mladoletni sopotnik sta ponesrečencu do prihoda reševalcev nudila prvo pomoč, sama pa se v nesreči nista poškodovala.

Včeraj okoli 6. ure zjutraj se je v Gortini prav tako v prometni nesreči, hudo telesno poškodoval 21-letni voznik osebnega vozila. 21-letnik je vozil iz smeri Radelj ob Dravi proti Dravogradu, ko je na ravnem delu ceste zapeljal desno z vozišča v jarek, trčil v betonski prepust, kjer je vozilo vrglo v zrak. Pri tem se je vozilo večkrat prevrnilo in obstalo na njivi. Pri prevračanju vozila je voznika vrglo iz vozila. Hudo poškodovanega 21-letnika so s helikopterjem prepeljali v UKC Maribor.

M.I.