Primož Cirman s svojim poročanjem o menjavi direktorja banke in povezavi Janeza Janše, na omrežju X povzročil vsesplošno norčevanje iz njegovega pisanja!

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Namesto, da bi se po mnenju Goloba najboljši raziskovalni novinar ukvarjal z mahinacijami predsednika vlade in spornimi posli njegove ministrske ekipe, se raje ponovno ukvarja z Janezom Janšo. Tako za Primoža Cirmana ni problematično, da 13 tisoč računalnikov še ni razdeljenih, ni problematično poslovanje Roberta Goloba in njegovega podjetja Star Solar z državo, je pa pomembno, da se v banki kjer ima prvak opozicije najet kredit menja direktor.

 

Dejansko se Primožu Cirmanu zdi pomembno poročati o tem, da na banki kjer ima Janez Janša najet kredit prihaja do menjave direktorja. Takšno raziskovalno novinarstvo je na omrežju X povzročilo pravo norčevanje iz dela Cirmana. V nadaljevanju objavljamo nekaj odzivov na takšno poročanje Golobovega najboljšega raziskovalnega novinarja.

Vsekakor je žalostno, da potem takšno novinarstvo želijo prikazati kot neodvisno in so mu naklonjeni tudi posamezni osrednji mediji.

Vir: X