“Primož Cirman, Tomaž Modic in Vesna Vuković, medijski vojaki tranzicije, očitno zadolženi za blatenje in diskreditacijo političnih nasprotnikov, so šli ponovno v boj”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Jaka jr. Dolinar)

Padanje podpore Gibanju Svoboda je povzročilo, da je Golob kot kaže ponovno aktiviral svoje “medijske vojake”, kot jih je poimenoval politični analitik Edvard Kadič. Tudi sam se je namreč zaradi kritičnih stališč do Golobove valade znašel na tnalu novinarjev – kot se sami poimenujejo Primoža Cirmana, Vesne Vukovič in mnogih njima podobnih. Vendar je kljub temu Kadič prepričan, da lahko ravno ti novinarji pomenijo konev za Gibanje Svoboda in Roberta Goloba.

Ker mora biti v prvi vrsti pisanje Cirmana vezano na stranko SDS je tudi za diskreditacijo Edvarda Kadiča našel povezavo s SDS. Tako mu je očital sodelovanje z omenjeno strano, vendar mu strokovnjak za javno nastopanje odgovarja, da gre za storitve, ki jih je kot strokovnjak s 25 letnimi izkušnjami opravil za različne naročnike. Hkrati Cirmanu pojasnjuje, da nihče svojih storitev, ki jih izvaja ne nudi zastonj, sploh, če je strokovnjak na nekem področju.

Ker je kritičen do Golobove vlade, si je tako prislužil kritiko posameznikov blizu tej politični opciji: “Primož Cirman, Tomaž Modic in Vesna Vuković, medijski vojaki tranzicije, očitno zadolženi za blatenje in diskreditacijo političnih nasprotnikov, so šli ponovno v boj.” To pa naj ne bi bilo še vse, ampak Kadič v svojem odzivu na blatenje njegovega dela piše, da naj bi Vesna Vuković pripravljala napad na Uro moči. Gre za oddajo, kjer gostje namreč brez dlake na jeziku ljudem predstavijo kaj vse počne ta vlada z njihovim denarjem.

Celoten zapis vam je dostopen na tej povezavi.

Vir: Portal24.si