Primož Cirman za zahvalo ob imenovanju njegove žene na mesto direktorice UKOM, nad portal e-maribor?

Foto: Facebook

Žal sosledja dogodkov v Sloveniji izključujejo možnost naključij oziroma kažejo, da nobena zadeva ni več zastonj. Morda to velja celo za službe, ki so jih trenutni podporniki vlade deležni.

Tako se zanimiva sosledja dogodkov dogajajo v primeru zakoncev Cirman. Že ob informaciji o imenovanju Petre Bezjak Cirman na mesto direktorice Urada za komuniciranje Vlade Republike Slovenije, je novinar Bojan Požar opozoril, da bo sedaj njen mož še bolj vneto pisal “neodvisne” članke.

“Majo to: Cirmani uhlebljeni za nedoločen čas. In družinsko poplačani Primož bo zdaj še z večjim žarom pisal “neodvisne” komentarje o dobremu delodajalcu svoje žene Golobu in njegovemu grdemu nasprotniku Jansi,” je zapisal Bojan Požar.

In vse kaže, da so se besede kaj kmalu spremenile v realnost in se je pričel “neodvisni” napad na vse kar je povezano z desnico. Tako so namreč na Necenzurirano v sodelovanju z Večerom pričeli na napad na e-maribor, ki so ga povezali s SDS. Omenjeni portal je kmalu po tem vse navedbe ostro zanikal in omenjeni portal postavil na laž.

Vir: Twitter